Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"P.W Singleton"'
Autor:
Perry E. Olsen, P.W Singleton, E.S Sande, Newton Z. Lupwayi, H.H Keyser, W. A. Rice, Mandy M. Collins
Publikováno v:
Field Crops Research. 65:259-270
Many factors contribute to high quality legume inoculant products. The most important of these include high numbers of live rhizobia capable of nodulation and nitrogen (N2) fixation with the target host, and minimal or no contamination. A quality ino
Publikováno v:
Field Crops Research. 34:23-36
Although biological N 2 fixation (BNF) by legumes can provide significant N inputs to crop systems on highly weathered tropical soils, potential inputs from BNF largely depend on soil P supply. We compared the cumulative effects of P input regimes on
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.