Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"P.S. Kindstedt"'
Autor:
P.L.H. McSweeney, E. Alichanides, Y. Ardö, J.M. Banks, T. Beresford, C.W. Donnelly, E.-M. Düsterhöft, G. van den Berg, N.Y. Farkye, M.T. Fröhlich-Wyder, H.P. Bachmann, M. Gobbetti, R. Di Cagno, T.P. Guinee, A.L. Kelly, P.S. Kindstedt, N.M. O'Brien, T.P. O'Connor, J. Sheehan, H.-E Spinnler, M.-N. Leclercq-Perlat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::62db166768b1eba1ed77b1eabf51f9b4
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-118-5.50015-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-118-5.50015-1
Autor:
P.S. Kindstedt
Publisher Summary This chapter presents that Low-Moisture Mozzarella Cheese (LMMC) is a rennet-coagulated semi-hard cheese variety that spans an unusually broad compositional range in terms of moisture (about 45-52%) and fat (about 30-50% Fat-in-Dry-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3aeabde23b4ff21ee0d8a04eb00a3c10
https://doi.org/10.1533/9781845693534.298
https://doi.org/10.1533/9781845693534.298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.