Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"P.M. Pradeep"'
Autor:
P.M. Pradeep, Yadahally N. Sreerama
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 35, Iss , Pp 682-693 (2017)
Soluble and bound phenolic extracts of foxtail and little millet whole grains and their milled fractions (dehulled, hull, bran and pearled) were comparatively evaluated for their phenolic contents, antioxidant properties and inhibition of α-amylase
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ef6b00d6c4242488c64e30c5a8f5dc7
Autor:
Yadahally N. Sreerama, P.M. Pradeep
Publikováno v:
Food chemistry. 247
Evaluation of phenolic contents and their in vitro bioactivities of six diverse cultivars of foxtail and little millets revealed that their total phenolic content ranged from 19.42 to 24.12 µmol ferulic acid equivalents/g. The soluble fraction accou
Autor:
Burt, John A.1 (AUTHOR) john.burt@nyu.edu, Torres-Florez, Juan Pablo2 (AUTHOR), Rodrigue, Mattie3 (AUTHOR), Nelson, Cassidy3 (AUTHOR), Chance, Mika3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Diversity (14242818). Oct2024, Vol. 16 Issue 10, p614. 8p.
Autor:
Mahdi, Mohammed A.1 (AUTHOR) m.mahdi@uoh.edu.sa, Ahamad, Shahanawaj2 (AUTHOR) s.ahamad@uoh.edu.sa, Saad, Sawsan A.3 (AUTHOR) sa.saad@uoh.edu.sa, Dafhalla, Alaa3 (AUTHOR) a.dafhalla@uoh.edu.sa, Alqushaibi, Alawi4 (AUTHOR) alawi_18000555@utp.edu.my, Qureshi, Rizwan5 (AUTHOR) engr.rizwanqureshi786@gmail.com
Publikováno v:
Diagnostics (2075-4418). Sep2024, Vol. 14 Issue 18, p2038. 19p.
Autor:
Yadahally N. Sreerama, P.M. Pradeep
Publikováno v:
Food chemistry. 169
The effects of germination, steaming and microwave treatments of whole grain millets (barnyard, foxtail and proso) on their phenolic composition, antioxidant activities and inhibitory properties against α-amylase and α-glucosidase were investigated
Autor:
Hebenstreitova, Kristyna1 (AUTHOR) kristyna.hebenstreitova@natur.cuni.cz, Salaba, Ondrej2 (AUTHOR), Trubac, Jakub1,3 (AUTHOR), Kufnerova, Jitka1,4 (AUTHOR), Vanek, Daniel1,5,6,7 (AUTHOR) kristyna.hebenstreitova@natur.cuni.cz
Publikováno v:
Life (2075-1729). Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p147. 18p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.