Zobrazeno 1 - 10
of 350
pro vyhledávání: '"P.L.H. McSweeney"'
Autor:
P.L.H. McSweeney
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c3634cc6843320edb2ffd9d122c43afe
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00311-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00311-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Day, P.L.H. McSweeney
Foodstuffs are generally of animal or plant (and occasionally of fungal or algal) origin. Because humans evolved from hunter-gatherers, most original food products were animal and plant materials provided by nature which had been subjected, at best,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::eaa7822d7f184f702df440a2888c7eba
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100596-5.03345-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100596-5.03345-x
Publikováno v:
Food Chemistry. 66:463-470
Autor:
P.L.H. McSweeney, E. Alichanides, Y. Ardö, J.M. Banks, T. Beresford, C.W. Donnelly, E.-M. Düsterhöft, G. van den Berg, N.Y. Farkye, M.T. Fröhlich-Wyder, H.P. Bachmann, M. Gobbetti, R. Di Cagno, T.P. Guinee, A.L. Kelly, P.S. Kindstedt, N.M. O'Brien, T.P. O'Connor, J. Sheehan, H.-E Spinnler, M.-N. Leclercq-Perlat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::62db166768b1eba1ed77b1eabf51f9b4
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-118-5.50015-1
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-118-5.50015-1