Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"P.L. Møller"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
E.W. Nielsen, M.A. Petersen, Ylva Ardö, S. Kask, P.L. Møller, F.K. Vogensen, M.H. Petersen, Pia Christiansen
Publikováno v:
International Dairy Journal. 15:901-909
Non-starter lactic acid bacteria grow to high numbers in semi-hard cheeses during ripening, and may suppress harmful bacteria. In this study, about 400 Lactobacillus isolates from Danish semi-hard cheeses were identified to species level using intern
Publikováno v:
International Dairy Journal. 15:873-882
Carbohydrate fermentation of 45 isolates of non-starter lactic acid bacteria from Danish semi-hard cheeses was studied using BioScreen C equipment. Thirty-nine of the isolates were identified as Lactobacillus paracasei/casei/rhamnosus , 2 as Lb. curv
Autor:
P.L. Møller, Signe Kask, Kaarel Adamberg, Finn K. Vogensen, Andrzej Orłowski, Ylva Ardö, Toomas Paalme
Publikováno v:
Food Research International. 36:1037-1046
Growth and survival of Lactobacillus paracasei (six strains), L. danicus sp. nov. (four isolates, two strains) and L. curvatus (two strains) from semi-hard Estonian cheeses were comparatively studied in different environmental conditions of relevance