Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"P.J. Cruz"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C.T. Abdallah, P.J. Antsaklis, J.M. Bailey, T. Bian, S. Bogdan, M. Car, S. Commuri, D.A. Copp, P.J. Cruz, W.E. Dixon, R. Fierro, E. Garcia, W.M. Haddad, R. Harvey, G. Heredia, G. Herrmann, J.P. Hespanha, S.P. Hou, H. Hu, J. Huang, A. Ivanović, S. Jagannathan, Z.-P. Jiang, R. Kamalapurkar, B. Kiumarsi, A.C. Kizilkale, Z. Kovacic, F.L. Lewis, Z. Lin, D. Liu, B. Luo, A. Mai, R.P. Malhamé, N. Meskin, H. Modares, K.H. Movric, J. Na, K.S. Narendra, M. Nasiruddin Mahyuddin, R.W. Newcomb, A. Ollero, I. Palunko, F. Petric, Z. Qu, S. Ramazani, A. Sahoo, M. Sebek, R.R. Selmic, R. Song, D. Tolić, K.G. Vamvoudakis, S. Vera, P. Walters, Q. Wei, S.Y. Yoon, M. de Queiroz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::60bab0c05753b33f2744c03202f2ca2d
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-805246-4.09992-4
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-805246-4.09992-4
Autor:
P.J. Cruz, J.A.G. Silva, F.I.F. Carvalho, A.C. Oliveira, G. Benin, E.A. Vieira, D.A.M. Schmidt, T. Finatto, G. Ribeiro, D.A.R. Fonseca
Publikováno v:
Cropp Breeding and Applied Biotechnology. 5:111-116
Knowledge on the inheritance of lodging-resistance is of great value for the development of new wheat varieties (Triticum aestivum L.). Crosses among four different bread wheat genotypes were evaluated in the field. The analysis was based on three fi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.