Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"P.J. Cressey"'
Autor:
R.J. Lake, D.M. Campbell, S.C. Hathaway, E. Ashmore, P.J. Cressey, B.J. Horn, S. Pirikahu, J.M. Sherwood, M.G. Baker, P. Shoemack, J. Benschop, J.C. Marshall, A.C. Midwinter, D.A. Wilkinson, N.P. French
Publikováno v:
International Journal of Infectious Diseases, Vol 103, Iss , Pp 268-277 (2021)
Background: Following an initial reduction in human campylobacteriosis in New Zealand after the implementation of poultry food chain-focused interventions during 2006–2008, further decline has been relatively small.We report a year-long study of no
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29f463e8ece04d32af8ceb31bd4f4bdd
Autor:
Jillian Sherwood, Nigel P. French, Anne C. Midwinter, E. Ashmore, P. Shoemack, Jonathan C. Marshall, Michael G Baker, Robin J. Lake, Donald Campbell, David A. Wilkinson, S. Pirikahu, B.J. Horn, Jackie Benschop, P.J. Cressey, Steve Hathaway
Publikováno v:
International Journal of Infectious Diseases, Vol 103, Iss, Pp 268-277 (2021)
Background Following an initial reduction in human campylobacteriosis in New Zealand after the implementation of poultry food chain-focused interventions during 2006–2008, further decline has been relatively small. We report a year-long study of no
Autor:
J. Reeve, P.J. Cressey
Publikováno v:
World Mycotoxin Journal. 6:427-437
Aflatoxin concentration data for a range of foods available in New Zealand (maize products, nuts and nut products, dried fruits and spices) were combined with dietary recall food consumption information from New Zealand national nutrition surveys to
Autor:
P.J Cressey
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis. 16:25-36
New Zealand provides a naturally low-iodine environment. Estimates of New Zealanders’ iodine intakes suggest that intakes have decreased steadily during the 1980s and 1990s. This evidence combined with the reported decrease in the use of iodophors
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.