Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"P.G. Robbs"'
Publikováno v:
Aquaculture International. 7:261-275
The influence of temperature on growth and biomass composition of two species of Spirulina, S. maxima and S. platensis used for food was studied. A 4L fermenter with temperature and agitation control was used to cultivate both species. Under continuo
Publikováno v:
Journal of Food Science. 61:449-453
Bacteria responsible for decay of precut celery (Apium graveolens) appear to be residents on the plants at harvest. Bacterial genera isolated from equipment in a fresh celery packinghouse were similar to those found on plants sampled at the packingho
Publikováno v:
Journal of Food Science. 61:444-448
A decay of fresh-cut celery (Apium graveolens) segments stored at < 5°C in sealed film bags began with a water soaking of the cut surfaces. Slimy moisture accumulated inside the bags. The segments water soaked completely, softened, discolored and so
Publikováno v:
Plant Disease. 79:158
The toxicity of chlorine solutions to cells of Erwinia carotovora subsp. carotovora and conidia of Geotrichum candidum suspended in water at pH 6.0, 7.0, or 8.0 was correlated with the free chlorine concentration and oxidation-reduction potential of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.