Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"P.G. Lund Larsen"'
Autor:
M.P. Weusten-Van der Wouw, M.B. Katan, R Viani, A.C. Huggett, R Liardon, P.G. Lund-Larsen, D S Thelle, I Ahola, A Aro
Publikováno v:
Journal of Lipid Research, Vol 35, Iss 4, Pp 721-733 (1994)
Boiled coffee contains an unidentified lipid that raises serum cholesterol. We studied the effects of the ingestion of coffee oil fractions of increasing purity in volunteers in order to identify the cholesterol-raising factor. In 15 volunteers who i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4373ff7770504e63a4db7323b9542a70
Publikováno v:
Journal of Internal Medicine, 240, 367-371
Urgert, R, Weusten-van der Wouw, M P M E, Hovenier, R, Lund-Larsen, P G & Katan, M B 1996, ' Chronic consumers of boiled coffee have elevated serum levels of lipoprotein(a) ', Journal of Internal Medicine, vol. 240, pp. 367-71 . https://doi.org/10.1046/j.1365-2796.1996.51885000.x
Journal of Internal Medicine, 240, 367-71. Wiley-Blackwell
Journal of Internal Medicine 240 (1996)
Urgert, R, Weusten-van der Wouw, M P M E, Hovenier, R, Lund-Larsen, P G & Katan, M B 1996, ' Chronic consumers of boiled coffee have elevated serum levels of lipoprotein(a) ', Journal of Internal Medicine, vol. 240, pp. 367-71 . https://doi.org/10.1046/j.1365-2796.1996.51885000.x
Journal of Internal Medicine, 240, 367-71. Wiley-Blackwell
Journal of Internal Medicine 240 (1996)
OBJECTIVES: Lipoprotein(a) consists of an LDL-particle attached to apolipoprotein(a), which is made by the liver. Diterpenes present in boiled coffee raise serum levels of LDL cholesterol and of the liver enzyme alanine aminotransferase in man. We in
Publikováno v:
QJM : monthly journal of the Association of Physicians. 99(10)
BACKGROUND Several studies have reported a general increase in body mass index (BMI). AIM To identify factors influencing BMI changes at 28 years follow-up. DESIGN Prospective screening study. METHODS The cohort of the Oslo I study of 1972/73 had ano
Publikováno v:
QJM: An International Journal of Medicine; Oct2006, Vol. 99 Issue 10, p665-671, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.