Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"P.F. Randel"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 58:1320-1327
Sugarcane bagasse quantities (30 and 40%), form of bagasse pellet (bagasse pelleted right after processing or after ensiling), and soybean meal, urea, and Starea as sources of protein in complete rations were studied in a factorialized, incomplete bl
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 58:1109-1116
Four types of 3 × 3 Latin squares differing in nonprotein nitrogen source and protein percent were used with 4-wk periods and 36 Holstein cows grouped in trios. Basal rations (9.0 to 10.6% crude protein) high in citrus pulp and pelleted cane bagasse
Autor:
P.F. Randel, I. Delgado
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 72:995-1001
Twelve Holstein and Brown Swiss cows participated in a replicated and balanced 3 x 3 Latin square experiment with 4-wk periods to test three commercial concentrate feeds as supplements to grazing at 4 cows/ha on mixed grass herbage of 6.94% mean CP.
Autor:
P.F. Randel, L.L. Rusoff
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 48:65-72
One group of five female and one group of four male newborn Holstein calves were subjected to air temperatures cycling diurnally between 75 and 95 F and constant vapor pressure of 20 mm Hg in a psychrometric chamber and two similar groups were subjec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 46:583-585
Publikováno v:
Journal of animal science. 54(2)
Tungstic acid precipitable N and nonprecipitable N were measured in feed, rumen and feces of cows fed complete diets, and changes in ratios of these components to chromic oxide were used to estimate net changes in true protein from feed to rumen to f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.