Zobrazeno 1 - 10
of 327
pro vyhledávání: '"P.D. Lewis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
French Label Rouge quality chickens are reputed to possess improved sensory characteristics compared with birds reared under intensive conditions. The effects of genotype, diet, stocking density and age on eating quality were evaluated in a 2 × 2 ×
Publikováno v:
Meat science. 45(4)
'Label Rouge' (LR) chickens are reputed to possess improved sensory characteristics compared with birds reared under intensive conditions. The effects on body weight, food utilisation, behaviour and carcass composition, of genotype (Ross I vs ISA '65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P.D. Lewis
Publikováno v:
The Opera Quarterly. 14:201-202
Autor:
S.L. Prior, A.P. Griffiths, J.M. Baxter, P.W. Baxter, S.C. Hodder, K.C. Silvester, P.D. Lewis
Publikováno v:
Carcinogenesis; May2006, Vol. 27 Issue 5, p945-950, 6p