Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"P.A. Wescombe"'
Publikováno v:
Beneficial Microbes. 13:47-60
The development of probiotics targeting non-intestinal body sites continues to generate interest amongst researchers, biotech companies and consumers alike. A key consideration for any bacterial strain to be developed into a probiotic is a robust ass
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Lactic acid bacteria (LAB) produce a range of mechanisms, notably bacteriocins, that restrict the development of competing bacterial populations. As such, LAB and their products are increasingly viewed as natural preservatives for a range of foods. I
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c9e6ef9de857912cb53f4add07422c43
https://doi.org/10.1533/9780857090522.1.3
https://doi.org/10.1533/9780857090522.1.3
Autor:
C. Lacroix, R.J. Jones, P.A. Wescombe, J.R. Tagg, S. Miescher Schwenninger, L. Meile, J. Delves-Broughton, G. Weber Danisco, V. Fallico, O. McAuliffe, P. Ross, G.F. Fitzgerald, C. Hill, M. Stevens, S. Vollenweider, L. Fieseler, M.J. Loessner, S. Hagens, P.L. Connerton, A.R. Timms, I.F. Connerton, T.R. Callaway, T.S. Edrington, R.C. Anderson, J.A. Byrd, M.H. Kogut, R.B. Harvey, D.J. Nisbet, C.W. Aiello, M. Olstorpe, K. Jacobsson, V. Passoth, J. Schnürer, I. Fliss, R. Hammami, C. Le Lay, M. Medina, M. Nuñez, T. Aymerich, M. Garriga, J. Monfort, M.F. Pilet, F. Leroi, G. Font de Valdez, G. Rollán, C.L. Gerez, M.I. Torino, N. Teixidó, R. Torres, M. Abadias, J. Usall, I. Viñas, A. Gálvez, H. Abriouel, R.L. López, N. Ben Omar, F. Ruiz-Larrea, H.S. El-Nezami, S. Gratz, S. Yildirim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a71b51426349cec4ece50831dc5fcbb8
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-669-6.50022-4
https://doi.org/10.1016/b978-1-84569-669-6.50022-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.