Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"P.A. Ramos"'
Publikováno v:
Journal of Alloys and Metallurgical Systems, Vol 8, Iss , Pp 100135- (2024)
This study aimed to investigate the microstructural characteristics of a pearlitic austempered nodular cast iron (ADI) prepared with different austempering times. In austempering of ductile irons, the material is austenitiezed and rapidly cooled to t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3af900dff30435d96f44d761148eda5
Autor:
Débora L. Lino, Jonas T. Guimarães, Gustavo Luis P.A. Ramos, Louise A. Sobral, Felipe Souto, Roberto P.C. Neto, Maria Inês B. Tavares, Celso Sant'Anna, Erick A. Esmerino, Eliane T. Mársico, Mônica Q. Freitas, Erico M.M. Flores, Renata S.L. Raices, Pedro H. Campelo, Tatiana C. Pimentel, Marcia Cristina Silva, Adriano G. Cruz
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 86, Iss , Pp 106040- (2022)
The effects of thermosonication processing (TS, 90 °C, ultrasound powers of 200, 400, and 600 W) on the quality parameters of Jamun fruit dairy dessert compared to conventional heating processing (high-temperature short time, (HTST), 90 °C/20 s) we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ecd47280d314753bda8e47d266c3b93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mariana M. Delorme, Gustavo Luis P.A. Ramos, Ramon S. Rocha, Tatiana C. Pimentel, Erick A. Esmerino, Eliana T. Mársico, Márcia Cristina Silva, Maria Carmela K.H. Duarte, Adriano G. Cruz
Publikováno v:
Non-thermal Food Processing Operations ISBN: 9780128187173
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::0ee825de069b4f041987b70b9f08afa9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818717-3.00013-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818717-3.00013-5
Autor:
Gulsun Akdemie Evrendilek, Fabio Bucciol, Esra Capanoglu, Giancarlo Cravotto, Adriano G. Cruz, Patrick J. Cullen, Mariana M. Delorme, Maria Carmela K.H. Duarte, Julia Durek, Tuba Esatbeyoglu, Erick A. Esmerino, Seid Mahdi Jafari, Lorenzo Lamberti, Mercedes López, Eliana T. Mársico, Madeneni Madhava Naidu, Shikha Ojha, Márcia Oliveira, Laura Otero, Gulay Ozkan, Tatiana C. Pimentel, Miguel Prieto, Gustavo Luis P.A. Ramos, Navin Kumar Rastogi, María del Carmen Razola-Díaz, Pietro Rocculi, Ramon S. Rocha, Laurence Scally, Oliver K. Schlüter, Filipa Vinagre Marques Silva, Márcia Cristina Silva, Uma Maheshwari Srinivasa, Puzhakkal Sruthi, Busra Gultekin Subasi, Alifdalino Sulaiman, Şenol İbanoğlu, Nantawan Therdthai, Avelino Álvarez-Ordoñez, Urszula Tylewicz, Vito Verardo, Rafael Audino Zambelli
Publikováno v:
Non-thermal Food Processing Operations ISBN: 9780128187173
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2bdc0876078f63ea5cf9157005de28a8
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818717-3.01002-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818717-3.01002-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jaqueline de Araújo Bezerra, Carlos Victor Lamarão, Edgar Aparecido Sanches, Sueli Rodrigues, Fabiano A.N. Fernandes, Gustavo Luis P.A. Ramos, Erick Almeida Esmerino, Adriano G. Cruz, Pedro H. Campelo
Publikováno v:
Food Research International. 167:112663
Autor:
Ramon Silva, Ramon S. Rocha, Gustavo Luis P.A. Ramos, Douglas Xavier-Santos, Tatiana C. Pimentel, Jose M. Lorenzo, Pedro Henrique Campelo, Marcia Cristina Silva, Erick A. Esmerino, Mônica Q. Freitas, Adriano G. Cruz
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 157
The trends related to ohmic heating technology in food processing were evaluated using bibliometric analysis based on the scientific literature published in the last decade. Publications from Turkey, Brazil, and Iran represent 32% of all publications