Zobrazeno 1 - 10
of 509
pro vyhledávání: '"P. Tomšík"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zdeňka Gebeltová, Pavlína Hálová, Karel Malec, Klára Bartoňová, Vojtěch Blažek, Mansoor Maitah, Robert Koželský, Joseph Phiri, Seth Nana Kwame Appiah-Kubi, Karel Tomšík, Lucie Severová, Jiŕí Marušiak
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
IntroductionSince 2005, Russia has established a stable position in Egypt's wheat imports, and after 2016, it became the largest global wheat exporter. The shift in Russian grain production has visibly affected wheat export destinations in favor of d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efcd9078b8144cd9be07efcf77174c92
Autor:
Elena Tomšík, Kristýna Gunár, Tereza Krunclová, Iryna Ivanko, Jiří Trousil, Jaroslav Fojt, Vojtěch Hybášek, Matej Daniel, Josef Sepitka, Tobiaš Judl, David Jahoda, Martin Hrubý
Publikováno v:
Advanced Materials Interfaces, Vol 10, Iss 5, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The local peri‐implant pH changes caused by sterile inflammation and bacterial and fungal infections are studied herein. Then, a sensing electrode based on polyaniline and poly(2‐methyl‐2‐oxazoline) on a titanium alloy support is dev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf46896a4a1c419c8fe2582fb1c400a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 934 (2023)
Wild mushroom foraging has a long tradition, especially in the region of Central Europe. Wild mushrooms are a valuable food resource, as they provide nutritional benefits to the European population. They offer a relatively high content of protein and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fe784b0e7baf4d53b06139077be2599a