Zobrazeno 1 - 10
of 23 287
pro vyhledávání: '"P. Suckling"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pankaj Deka, Sangeeta Das, Ritam Hazarika, Ray Kayaga, Biswajit Dutta, Abhijit Deka, Utpal Barman, Rofique Ahmed, Nazrul Islam, Mihir Sarma, Ilakshy Deka, Manoranjan Rout, Krishna Sharma, Rajeev K. Sharma
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-7 (2024)
Abstract Myocarditis is considered a fatal form of foot-and-mouth disease (FMD) in suckling calves. In the present study, a total of 17 calves under 4 months of age and suspected clinically for FMD were examined for clinical lesions, respiratory rate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdc457d3e9bb42378d752a7bcd036916
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jichu yixue yu linchuang, Vol 44, Iss 2, Pp 159-166 (2024)
Objective To develop a suitable medium and optimize culture time for the primary osteoblast culture from suckling mouse, so to provide an improved experimental protocol for primary osteoblast culture in vitro. Methods Primary osteoblasts were collect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2fc3704f06204f2c9757155485ab7771
Publikováno v:
BMC Veterinary Research, Vol 20, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract Background As the foal grows, the amount of breast milk produced by the donkey decreases. In such cases, early supplemental feeding is particularly important to meet the growth needs of the foal. Foals have an incompletely developed gastroin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c071ef4cf720455bbdb5d21450f85696
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iñaki Etaio, Leire Bravo‐Lamas, Francisco José Pérez‐Elortondo, Luis Javier R. Barron, Noelia Aldai
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 10, Pp 6544-6559 (2023)
Abstract Consumption of meat from suckling lambs is typical in some regions. However, sensory differences between meat from suckling and non‐suckling lambs are barely described in previous studies. The objectives of the present study were (a) to de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/978ed1e7aeec4bef8325e9a2edf903a4