Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"P. Siejak"'
Autor:
Paweł Siejak
Publikováno v:
Acta Iuris Stetinensis, Vol 48 (2024)
This article is devoted to the influence of the United Nations, including the International Labour Organization and the Council of Europe, on the creation of standards in the area of protection of the rights of employees with disabilities. The aim of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6064f1c09f984371b25147b6867f0c68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 3, p 1317 (2024)
This study was conducted on vegetable soup with rabbit meat and vegetable soup with rabbit meat, beef balls, and carrots. The qualitative characteristics of the soups were adapted to the needs of elderly consumers. The soups used in the experiments w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b9cd613863f44328184dd68c0af9bc6
Autor:
Ewa Malchrowicz-Mośko, Piotr Nowaczyk, Janusz Wasiewicz, Tomasz Urbaniak, Wojciech Siejak, Mateusz Rozmiarek, Urszula Czerniak, Anna Demuth, Aitor Martinez Aguirre-Betolaza, Arkaitz Castañeda-Babarro
Publikováno v:
Frontiers in Oncology, Vol 13 (2023)
IntroductionLifestyle-associated factors like physical activity (PA) play an important role in cancer prevention and oncology treatment outcomes. The aim of the study is to investigate the level of kinesiophobia (fear of movement) in breast cancer (B
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9c09eb7ea5c4366bb9bc9969d11391a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 17, p 9560 (2023)
The delivery and uptake of adequate doses of a number of active compounds, including selected saturated and unsaturated fatty acids (frequently in the form of emulsion systems), is crucial to maintaining a healthy diet. The susceptibility of acids to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb03ada403bb4696b1aa8afbaabe08d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Katarzyna Waszkowiak, Beata Mikołajczak, Katarzyna Polanowska, Marek Wieruszewski, Przemysław Siejak, Wojciech Smułek, Maciej Jarzębski
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 3, p 675 (2023)
Flaxseed proteins exhibit functionalities interesting for the food industry, including antioxidant capacity. Antioxidant activity depends on the protein composition and the presence of phenolic compounds extracted with them from the matrix. The resea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03ad4d90a6c448bcbd729788973f944d
Autor:
Agata Kledecka, Przemysław Siejak, Anubhav Pratap-Singh, Przemysław Łukasz Kowalczewski, Farahnaz Fathordoobady, Maciej Jarzębski, Wojciech Smułek
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 20, p 2719 (2022)
The bark of Frangula alnus Mill (FAM), the so-called alder buckthorn, has been widely investigated for its medicinal properties, especially its laxative effects and the bioactive properties of the plant material extract. Still, there is no wider stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27e2ca27e67246bb9ec2d44a82b11f8d
Autor:
Przemysław Siejak, Wojciech Smułek, Joanna Nowak-Karnowska, Anna Dembska, Grażyna Neunert, Krzysztof Polewski
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 15, p 7820 (2022)
The antioxidant potential of bird cherry fruit of water, methanol, ethanol, and acetone extracts and their antioxidant efficiency against oxidation of PC liposomes using spectroscopic and chromatographic methods were investigated. The chromatographic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d64151ce41d74f7196acba1b3fb7d141