Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"P. Severiano-Pérez"'
Autor:
Y. Salinas-Moreno, A. Gálvez-Mariscal, P. Severiano-Pérez, G. Vázquez-Carrillo, L.L. Trejo-Téllez
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 7, Pp e28314- (2024)
Maize tortilla is the best-recognized food product of Mexican gastronomy. Artisanal maize tortillas (AMT) are prepared with native maize varieties and a traditional process. The aims of this study were to identify sensory attributes, texture, and col
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/719f87f624bd43e7baeadcc5facfd0c8
Autor:
I. Revilla, M. A. Lurueña-Martínez, M. A. Blanco-Lopez, A. M. Vivar-Quintana, C. Palacios, P. Severiano-Pérez
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S267-S270 (2009)
40 L. dorsi muscles from the left half carcass of suckling lambs raised under both organic and conventional systems were evaluated by a sixteen-member trained panel, following QDA methodology. After developing a common vocabulary for the evaluation o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79b22d8b5f7a4535b2662a0e3e81c8da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Isadora Martínez-Arellano, Patricia Severiano-Pérez, Francisco José Fernández, Héctor Escalona-Buendía, Edith Ponce-Alquicira
Publikováno v:
Biotechnologie, Agronomie, Société et Environnement, Vol 24, Iss 3, Pp 184-191 (2020)
Description of the subject. Commercialization requires the storage of meat for a period of time according to the distribution and supply chain, usually under refrigeration and vacuum packaging. During this stage, many biochemical reactions can modify
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17b5fdcb134044b0a00354fa08158643
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Forests, Vol 8, Iss 11, p 447 (2017)
This article presents the results of a study that examines the loss of biomass and energy, per hectare, caused by Teratosphaeria leaf disease (TLD) in Eucalyptus globulus short rotation forestry. The 95 Eucalyptus globulus taxa analyzed are from seed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58e5383a506644b1b65752eef7844deb