Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"P. Scardella"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Consorti Fabrizio, Milazzo Francesca, Notarangelo Mariagiovanna, Scardella Laura, Antonaci Alfredo
Publikováno v:
BMC Surgery, Vol 12, Iss 1, p 15 (2012)
Abstract Background The incision used for thyroid surgery has become shorter over time, from the classical 10 cm long Kocher incision to the shortest 15 mm access achieved with Minimally Invasive Video-Assisted Thyroidectomy. This rather large interv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8d7a01879254f0bb9da62834c6bc386
Autor:
Paul Finglas, Emanuela Camilli, E. Carnovale, R. Spada, Santosh Khokhar, P. Scardella, L. Piombo, Luisa Marletta, Aida Turrini
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. 35:350-356
Summary Assessment of the nutritional quality of some selected ethnic foods consumed in Italy was performed within the framework of the European Food Information Resource (EuroFIR 1 ) Network as part of the ethnic foods Work Package. A definition of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mario Barbagallo, Alessandro Pinto, Barbara Neri, P. Scardella, Edda Cava, Domenico Cucinotta, Lorenzo M. Donini, Eleonora Poggiogalle, Laura Piombo, Aldo Morrone
Publikováno v:
The journal of nutrition, healthaging. 17(4)
Malnutrition occurs frequently in the elderly with important clinical and functional consequences. Moreover, the treatment of malnutrition in the elderly may be effective if clinical and nutritional interventions are performed in the early stages. Th
Autor:
G. Di Bella, Rosa Asprino, Lorenzo M. Donini, Edda Cava, Aldo Morrone, Mario Barbagallo, Silvia Cataldi, Barbara Neri, S. Carcaterra, P. Scardella, A R Proietti, Domenico Cucinotta, Laura Piombo
Malnutrition occurs frequently in the frailest groups of the population, especially in people who are on a low income and elderly subjects, overall if they are institutionalized. The aim of this study was to assess the prevalence of malnutrition in a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2ed5542999b61637985b6da97db441ac
http://hdl.handle.net/11570/3108291
http://hdl.handle.net/11570/3108291
Autor:
A, Morrone, L M, Donini, P, Scardella, L, Piombo, A, Pinto, A M, Giusti, B, Neri, T, Hagedorn, A R, Proietti, S, Cataldi, D, Cucinotta, G, Di Bella, M, Barbagallo, C, Cannella, G, Polidoro
Publikováno v:
Annali di igiene : medicina preventiva e di comunita. 23(2)
In industrialized Countries malnutrition is a very frequent condition in frail groups of the population, people with low income and elderly subjects above all if institutionalized. The aim of the study is to: analyse the prevalence of malnutrition in