Zobrazeno 1 - 10
of 364
pro vyhledávání: '"P. Samoggia"'
Autor:
Hanna Zaleskiewicz, Ewa Kulis, Maria Siwa, Zofia Szczuka, Anna Banik, Francesca Grossi, Polymeros Chrysochou, Bjørn Tore Nystrand, Toula Perrea, Antonella Samoggia, Arlind Xhelili, Athanasios Krystallis, Aleksandra Luszczynska
Publikováno v:
International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity, Vol 21, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract Background This systematic review contributes to the understanding of the characteristics of built food environments that may be associated with choices of alternative protein foods (APF). Using the built food environment typology proposed b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d2f00a2117d44ceb86be7e1195d2bb6
Autor:
Melissa Leimkühler, Kathrin Specht, Barbara Schröter, Anna Wissmann, Chiara Iodice, Runrid Fox-Kämper, Ann-Kristin Steines, Francesca Monticone, Antonella Samoggia, Giuseppe Carlo Modarelli, Lélia Reynaud-Desmet, Adam Curtis, Isabella Righini, Michele D’Ostuni, Jaime Ramón, Samir Amghar, José J. Pascual-Fernández
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
The current global food system is characterized by anonymity in the value chain, global food trade, loss of knowledge about food sources, and a distant producer-consumer relationship. In addition, the negative environmental impacts of the agricultura
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b2016e69d3d45dd813ff16c14ae542c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonella Samoggia, Anagnostis Argiriou, Ioannis Mallidis, Simon Früh, Zeynep Beyhan, Andrea Fantini, Tamara Ettinger, Evangelia Mouchtaropoulou, Amine M. Benmehaia, Leonidas Parodos, Andrea Gianotti, Lofti Archour, Adnen Kacem, Georgia Ayfantopoulou
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
Fairness and ethical values in agro-food chain lay at the center of the current debate on agro-food chain sustainability. The food labels may contain elements focused on agro-food chain management fairness practices. The objective of the present stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7308df77be8a43f59985267950a761da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
IntroductionDefining ‘fairness’ in the agro-food sector is a challenging task. There is no single definition of fairness and the literature does not provide a complete conceptualization from the consumer's point of view. The current research seek
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df6aa3fe002342a9be9779e19af382a3
Autor:
Antonella Samoggia, Riccardo Busi
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
IntroductionCoffee is among the most appreciated beverages by consumers globally. Single serve coffee market expands and is highly profitable, but coffee in capsules (CIC) raises a major issue of environmental sustainability. The coffee industry aims
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfa4130018cb4ea4976850d57d88f860
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.