Zobrazeno 1 - 10
of 233
pro vyhledávání: '"P. Sae-oui"'
Publikováno v:
Journal of Materials Research and Technology, Vol 30, Iss , Pp 9130-9139 (2024)
The cacao shell, a by-product of the chocolate industry, is considered a waste and is normally discarded. This work aims to study the feasibility of using cacao shell powder (CSP) as a biofiller in rubber applications. The CSP was initially prepared,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e13c79ffbb974965990ab180415b18d7
Autor:
Terana Senakham, Puchong Thaptong, Pongdhorn Sae-Oui, Supparoek Boopasiri, Sittipong Amnuaypanich, Chomsri Siriwong
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 16, Iss 12, Pp 105299- (2023)
This article describes the preparation of chloroacetated natural rubber (CNR) through the epoxidation of natural rubber (NR) latex with performic acid, followed by the reaction with chloroacetic acid. Ultrasound waves were utilized to accelerate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98edfaee63a745ec9b26a3bfcf7c1657
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-14 (2023)
Abstract In this study, cellulose nanocrystal (CNC) was extracted from Napier grass stems and subsequently functionalized to carboxylated cellulose nanocrystal (XCNC) by using an environmentally friendly method, namely, the KMnO4/oxalic acid redox re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1325320a3715455f9c926f5420d969c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 15, Iss 7, Pp 103917- (2022)
Spent coffee ground (SCG) contains a variety of organic compounds such as fatty acids, amino acids, polyphenols, polysaccharides, etc. In this study, purification of SCG was carried out by alkalization and bleaching treatment and the purified SCG (PS
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34c3620d0ffe411c80eeaadbae1ecf47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.