Zobrazeno 1 - 10
of 16 803
pro vyhledávání: '"P. Prato"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camilla Medici, Matteo Del Soldato, Gabriele Fibbi, Lorenzo Bini, Pierluigi Confuorto, Gaddo Mannori, Alessandra Mucci, Vania Pellegrineschi, Silvia Bianchini, Federico Raspini, Nicola Casagli
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Spaceborne-based monitoring for environmental purposes has become a well-established practice. The recent progress of synthetic aperture radar (SAR) sensors, including through the European Space Agency’s (ESA) Sentinel-1 constellation, has
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19eabd4368b340389c8c1de908ac94e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gaia Epicoco
Publikováno v:
Studi di Storia Medioevale e di Diplomatica: Nuova Serie, Iss 7 (2023)
Prendendo le mosse dall’analisi dell’unico libro di conti tramandatosi dell’ospedale di San Vincenzo in Prato si è ragionato sullo stato patrimoniale dell’ente e sulla gestione amministrativa da questo attuata. Lo studio integrato con altre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c09950cf553c416caa770786f371d0d7
Publikováno v:
Revista do Instituto de Latícinios Cândido Tostes, Vol 77, Iss 3, Pp 144-147 (2024)
Sensory analysis, an area of Food Science, is used to analyze and measure characteristics of foods, being able to evaluate the acceptance of samples. Such assessments can be performed using the 9-point numerical hedonic scale, classified as an ordina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73b9556238bb4bf7adfff7708d40bacc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.