Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"P. Poobal"'
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 48, Iss 2, Pp 20-24 (2017)
The present study was carried out to develop spent chicken meat spread incorporating edible poultry offal. Three different treatments were carried out with 5 (T1), 10 (T2) and 15 (T3 ) per cent incorporation of chicken liver along with cooked cured
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dddc8f34c7664f88b64d414c156f2ee0
Autor:
S. Prajwal, V.N. Vasudevan, P. Kuttinarayanan, T. Sathu, A.R. Sreeranjini, P. Poobal, P. Gunasekaran, P. Kuleswan
Publikováno v:
Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 48, Iss 1, Pp 21-25 (2017)
A study was undertaken to assess the palatability attributes of ten selected buffalo and bovine muscles and to compare these attributes within and between the two species. Four to six years old female Murrah buffaloes and cross-bred female cattle wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4027a6645e3e4169ac9ce05964b3f46a
Publikováno v:
FME Transactions, Vol 47, Iss 3, Pp 418-423 (2019)
Lung cancer detection is highly challenging as it is asymptomatic till advanced stage. Early lung cancer detection helps to increase the patient's survival. Computer Aided Diagnosis (CAD) systems have been developed using Machine Learning (ML) and Ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ac3b577cc734a408892ac399b427c52
Autor:
S. Prajwal, C. Sunanda, V. N. Vasudevan, P. Gunasekaran, T. Sathu, P. Poobal, A. Irshad, Kuleswan Pame
Publikováno v:
Indian Journal of Animal Research.
The current study was undertaken to evaluate various quality attributes of meat from three Indian native cattle breeds and cross-bred cows using Principal Component Analysis. Three muscles each from eight Vechur, Kasargod Dwarf, Gir and cross-bred co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. Sathu, Pame Kuleswan, S. Prajwal, V. N. Vasudevan, P. Gunasekaran, C. Sunanda, A. Irshad, P. Poobal
Publikováno v:
Journal of Meat Science. 13:18
The current study was undertaken to evaluate various quality attributes of beef from cross-bred dairy cows and to characterize it using principal component analysis (PCA). Ten different muscles each from six culled cross-bred cows (Holstein Friesian
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.