Zobrazeno 1 - 10
of 407
pro vyhledávání: '"P. Pittia"'
Autor:
P. Fantozzi, M.F. Caboni, T. Gallina Toschi, V. Gerbi, A. Hidalgo, V. Lavelli, G. Perretti, P. Pittia, C. Pompei, K. Rantsiou, L. Rolle, M. Sinigaglia, B. Zanoni
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 4, Pp 407-408 (2015)
The year 2015 will certainly be remembered as the Year of the Universal Exposition (EXPO) hosted in Milan, Italy, focusing on a hot theme in the current scenario: “Feeding the Planet, Energyfor Life”.This event has drawn a wide international atte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5e8c3eb2e8a4cf49744ea71adf3356d
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 328-330 (2011)
Italian Simmental (IS) is the most common dual-purpose breed in Italy. In the '90s, when high amounts of capital were invested for the transformation from tie-standing to loose housing stable, the farmers strongly stated their will for the improvemen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76b28d7816744500ab53de0ab89bb97c
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 557-559 (2011)
Meat processing by drying, after salting or fermentation and before a long ripening period, is an ancient and widespread process, used to preserve meat from spoilage. Among the wide variety of dry meat products made in Europe, the most famous ones ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/421334767dda4d04920adc4eacb3647f
Publikováno v:
npj Microgravity, Vol 9, Iss 1, Pp 1-7 (2023)
Abstract In recent decades of spaceflight, inadequate caloric intake has posed significant nutritional challenges, contributing to muscle degradation, weakened immune and cardiovascular systems during and after space missions. This challenge becomes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd375f4ade7e40db8bf582828af2dae5
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 21, p 5144 (2024)
The saffron composition is being widely studied for authenticity and traceability, but very few works have been carried out to investigate the relationship between the chemical and physico-chemical properties of saffron solutes and their technologica
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/594f07b7afb64166b3df2ff5e902ca9f
Autor:
Simona Tatasciore, Veronica Santarelli, Lilia Neri, Carla Daniela Di Mattia, Alessandro Di Michele, Dino Mastrocola, Paola Pittia
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100769- (2024)
This study explores the effect of spray-drying (SD) inlet temperatures (Tinlet 120 and 150 °C) and wall material on the chemical and physico-chemical properties of microencapsulated hop extracts (MHE). Hop extract was formulated with maltodextrin (M
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f9a6fbee633483582f5287c3f48a958
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.