Zobrazeno 1 - 10
of 371
pro vyhledávání: '"P. P. Khvostenko"'
Autor:
Romannikov, A. N., Khvostenko, P. P.
The paper presents a relativistic mechanism that can create a poloidal non-uniformity of a radial electric field on a magnetic surface in a tokamak plasma. This mechanism is associated with a significant current velocity of electrons in plasma for ma
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2302.06215
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2372 (2024)
The impact of fava bean processing methods (soaking, autoclaving, fermentation) on a legume-based bars’ quality, protein characteristics, and digestibility was shown. The antioxidant and the angiotensin-converting enzyme-inhibitory capacity before
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d923eacc1c34a6c9ddd903abf529c03
Autor:
Сидорова, О.В.
Publikováno v:
Искусство Евразии, Vol 2023, Iss 2 (29), Pp 96-115 (2023)
Статья посвящена графике художника Виктора Михайловича Хвостенко, который живет и работает в городе Бийске Алтайского края. Материалом
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fe4212c7a864c2ba3167cf84bebd157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zernovì Produkti ì Kombìkorma, Vol 21, Iss 3, Pp 21-28 (2022)
Preservation of initially high quality of the pastry based on the natural ingredients throughout their shelf-life is a major factor to ensure their competitiveness. One of the effective ways of solving this task is using the types of wheat flour with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4c0e96815eb4744ba92b1ec9f6cdcb6
Publikováno v:
Сучасні інформаційні системи, Vol 5, Iss 1, Pp 5-11 (2021)
The subject of research is models for constructing image classifiers in the description space as a set of descriptors of key points in the recognition of visual objects in computer vision systems. The goal is to create and study the properties of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d64f4daee4cf4bf186f688d42033b051
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 16, Iss 1 (2022)
This study aims to assess the effect of powdered apple pomace on the technological characteristics of batter, and on the physicochemical and sensory quality characteristics of sponge cake. Apple pomace powder (10%, 25%, and 50 %) was introduced into
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f238a1e3f1b44368960b984e7b9292e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Управління розвитком, Vol 17, Iss 4, Pp 55-63 (2020)
Since gained its independence in 1991, energy management has become the most important factor in the development of Kazakhstan’s economic and foreign policy. This is due to the presence of widespread deposits of natural energy resources in the bowe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/266c2c0635fd499080081ec9fdd34770