Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"P. Ojimelukwe"'
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences and Environmental Management, Vol 24, Iss 7 (2020)
Bed Sediment samples were collected in the Dry Season from Orashi River at three sampling sites each located in Mmahu, Opuoma, Abacheke and Ogwu Aniocha communities. Physicochemical parameters, hydrocarbon and heavy metal (As, Cd, Fe and Pb) concentr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7480589a4c944705b1667eb2c4a3ac25
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Chocolate is a well-liked and popular food product made from the cocoa bean. The objective of this research was to evaluate the effects of box fermentation and solar drying of cocoa bean on chocolate quality. Fermentation was carried out in a perfora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7063624c4b3b4bd9bfa7f93b51911d43
Publikováno v:
Journal of Ethnic Foods, Vol 8, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
Abstract African breadfruit is an underutilized food security crop which is a delicacy for the Ibo ethnic group of South East Nigeria. It is commonly found in West and Central Africa. It is an evergreen large tree that bears about 20–30 pods contai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8481a8e9406b4a8188f8af86113ab324
Publikováno v:
International Journal of Veterinary Science and Medicine, Vol 6, Iss 2, Pp 192-200 (2018)
Coccidiosis is one of the most economically important diseases of poultry. This study determined the preponderance of chicken Eimeria in southern Nigeria and assessed the parasite’s resistance to three anticoccidial drugs: Amprolium hydrochloride;
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/335429e738a543f88f5123ec4a8c551b
Autor:
Philippa Ojimelukwe
Publikováno v:
Journal of Horticulture and Postharvest Research, Vol 1, Iss 2, Pp 147-162 (2018)
Purpose: The aim of this study was to investigate the effects of ambient temperature storage condition (27-29°C) and domestic cooking on contents of carotenoids, chlorophylls, vitamins and minerals in the leaves of Gnetum africanum. Research method:
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd0b33f6c9c94a03a2c8ca0a214a218d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific African, Vol 6, Iss , Pp - (2019)
Ogi porridge is a weaning maize meal with low nutrient density and highly limited in some macro and micro nutrients necessary for the overall development of the infants. This study investigated the effect of supplementation of yellow maize (YM) ogi p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/873a588dea4c45bb829514ab5f7d6f9c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.