Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"P. Noue"'
Autor:
Line-Noue Memea Kruse, ʻInoke Hafoka
Publikováno v:
Journal Committed to Social Change on Race and Ethnicity, Vol 10, Iss 1 (2024)
Pacific Studies is an interdisciplinary field that began in the twentieth century in Australia, Aotearoa, and the United States (Mawyer et al., 2020). The field sought to understand the area and region of Oceania, but later, many scholars took more c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ea766a045554ae58c2600ea98581741
Autor:
Valentin de Villiers de la Noue, Guillaume Théry, Laurent Faroux, Nasreddine Belkessa, Sylvain Rubin, Bruno Mourvillier, Antoine Goury
Publikováno v:
Journal of Cardiothoracic Surgery, Vol 18, Iss 1, Pp 1-5 (2023)
Abstract Background Left atrial dissection is a rare and a potentially fatal complication of cardiac surgery. Multi-modal imagery is helpful for the diagnosis and to guide the treatment. Case presentation We report the case of a 66-year-old female pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d657ee65f0d4f7fa4569b5e8f29b4d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Evelyn R Hermes-DeSantis, Robert T Hunter, Julie Welch, Roma Bhavsar, Daniel Boulos, Marie-Ange Noue
Publikováno v:
Journal of Medical Internet Research, Vol 23, Iss 6, p e25868 (2021)
BackgroundHealth care professionals (HCPs) routinely have questions concerning the medications they are recommending. There are numerous resources available; however, each has its own advantages and disadvantages. ObjectiveThe purpose of this survey
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19896c7987c94da2b544d1a8ffc4675c
Autor:
Lucie Farrera, Alexandre Colas de la Noue, Caroline Strub, Benjamin Guibert, Christelle Kouame, Joël Grabulos, Didier Montet, Corinne Teyssier
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 1, p 42 (2021)
Acetic acid bacteria are involved in many food and beverage fermentation processes. They play an important role in cocoa bean fermentation through their acetic acid production. They initiate the development of some of the flavor precursors that are n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1f377a2e5924edf9885b57e6de76cc6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.