Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"P. Niño García"'
Autor:
Luis Rodrigo Sáez, D. Fuentes Álvarez, I. Pérez Martínez, N. Álvarez Mieres, P. Niño García, R. de Francisco García, S. Riestra Menéndez, C. Bousoño García, R. Alonso Arias, A. López Vázquez
Publikováno v:
Revista Espanola de Enfermedades Digestivas, Vol 103, Iss 5, Pp 238-243 (2011)
Introduction: celiac disease (CD) is a common autoimmune condition (involves 1-2% of the general population) that develops at any age in life but manifests differently in children and adults. Objectives: to analyze clinical differences in disease exp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9902de83768745bc9f2d543b6c99a539
Autor:
Rogelio Pérez-Ramírez, Yolanda del Rocio Moreno-Ramírez, Gilberto Ruiz-De-La-Cruz, María Cruz Juárez-Aragón, César Leobardo Aguirre-Mancilla, Nohemí Niño-García, Jorge Ariel Torres-Castillo
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
The piquin chili is a wild spice widely consumed from the South United States to Central America and stands out as a source of flavonoids, essential metabolites with antioxidant properties. The concentrations of flavonoids, carotenoids, and capsaicin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85eff64aa05243d2bae792c31a0e0440
Autor:
Sebastian Metz, Paula Huber, Erick Mateus-Barros, Pedro C. Junger, Michaela de Melo, Inessa Lacativa Bagatini, Irina Izaguirre, Mariana Câmara dos Reis, Maria E. Llames, Victoria Accattatis, María Victoria Quiroga, Melina Devercelli, María Romina Schiaffino, Juan Pablo Niño-García, Marcela Bastidas Navarro, Beatriz Modenutti, Helena Vieira, Martin Saraceno, Carmen Alejandra Sabio y García, Emiliano Pereira, Alvaro González-Revello, Claudia Piccini, Fernando Unrein, Cecilia Alonso, Hugo Sarmento
Publikováno v:
Scientific Data, Vol 9, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
Measurement(s) taxonomic diversity assessment by targeted gene survey Technology Type(s) next generation DNA sequencing Sample Characteristic - Organism Bacteria • Archaea Sample Characteristic - Environment aquatic environment Sample Characteristi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd9bf6024d0f405cb62e8e0d8030370f
Autor:
Angie Natalie Díaz Ruiz, Alejandra Arenas Taborda, Oladier Hoyos Bastidas, Diego Fernando Ramírez Guerrero, Juan Pablo Niño García, María Carolina García Chaves
Publikováno v:
Revista Colombiana de Biotecnología, Vol 24, Iss 2 (2022)
El proceso de lodos activados es comúnmente utilizado en plantas de tratamiento de aguas residuales (PTAR) para reducir la concentración de materia orgánica disuelta que llega en el afluente. A pesar de los avances en el estudio de las comunidades
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/163bfdbe38594219979dda2cd7e4aabc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Verónica Herrera-Mayorga, José Alfredo Guerrero-Sánchez, Domingo Méndez-Álvarez, Francisco A. Paredes-Sánchez, Luis Víctor Rodríguez-Duran, Nohemí Niño-García, Alma D. Paz-González, Gildardo Rivera
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 10, p 3325 (2022)
Spodoptera frugiperda (S. frugiperda) remains a global primary pest of maize. Therefore, new options to combat this pest are necessary. In this study, the insecticidal activity of three crude foliar extracts (ethanol, dichloromethane, and hexane) and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e72cc78f7a03407db144c0df8d7b7a53
Autor:
Francisco A. Paredes-Sánchez, Gildardo Rivera, Virgilio Bocanegra-García, Hadassa Y. Martínez-Padrón, Martín Berrones-Morales, Nohemí Niño-García, Verónica Herrera-Mayorga
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 18, p 5587 (2021)
The strategies for controlling the insect pest Spodoptera frugiperda have been developing over the past four decades; however, the insecticide resistance and the remarkable adaptability of this insect have hindered its success. This review first anal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/108f9685991c4fd8bd3871bb835afbdd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Oceanography and Limnology, Vol 8, Iss 2 (2017)
Freshwater bacterioplankton communities are influenced by the transport of bacteria from the surrounding terrestrial environments. It has been shown that, although most of these dispersed bacteria gradually disappear along the hydrologic continuum, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/834527b9d07044dcbd1cd7d6f437512b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.