Zobrazeno 1 - 10
of 5 614
pro vyhledávání: '"P. Ngu"'
Publikováno v:
Food ScienTech Journal, Vol 6, Iss 1, Pp 67-82 (2024)
Foam-mat drying of Ngu using egg white as a foaming agent was investigated. Three concentrations of Ngu sample- 60, 80, and 100% were used for the study. The Ngu samples were enriched with egg white at 20, 25, and 30% concentration respectively at ro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8b9a66ab64745c08e87a1bcb31a3a32
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 2, Pp 135-148 (2024)
Background: Ngu is an African salad dressing used to improve the stability and shelf life of African salad. The aim of this study was to produce canned Ngu using three stabilizers at various concentrations, constant sterilization temperature, and var
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32151850955d494fb876a28ba5e907f9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Minh Hoang Le, Huyen Sanh Sam, Duy Toan Pham, Ngoc Chi Lan Nguyen, Ngoc Diem Le, Tran Nhat Phong Dao
Publikováno v:
Pharmacia, Vol 70, Iss 4, Pp 943-950 (2023)
This study aims to assess the hypoglycemic effects of Ngu-Vi-Tieu-Khat (NVTK) decoction, a traditional Vietnamese medicine, in a rat model of type-2 diabetes. The NVTK decoction was prepared using the maceration method and tested for its hypoglycemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3a700b1ed1f43a8bddc5191d0a3976c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.