Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"P. Martakos"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Georgios A. Koulis, Aristeidis S. Tsagkaris, Panagiota A. Katsianou, Panagiotis-Loukas P. Gialouris, Ioannis Martakos, Fotis Stergiou, Alberto Fiore, Eleni I. Panagopoulou, Sofia Karabournioti, Carsten Baessmann, Noud van der Borg, Marilena E. Dasenaki, Charalampos Proestos, Nikolaos S. Thomaidis
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 14, p 4444 (2022)
Honey is a highly consumed commodity due to its potential health benefits upon certain consumption, resulting in a high market price. This fact indicates the need to protect honey from fraudulent acts by delivering comprehensive analytical methodolog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32d4eac33f084952814958e0b11201dc
Autor:
Ioannis Martakos, Panagiota Katsianou, Georgios Koulis, Elvira Efstratiou, Eleni Nastou, Stylianos Nikas, Marilena Dasenaki, Michalis Pentogennis, Nikolaos Thomaidis
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 23, p 7182 (2021)
In this study, an overall survey regarding the determination of several bioactive compounds in olive fruit is presented. Two methodologies were developed, one UPLC-Q-TOF-MS method for the determination of olive fruit phenolic compounds and one HPLC-D
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/127839c4b6784177bcfbc74efce275ed
Autor:
Evangelia Kritikou, Natasa P. Kalogiouri, Marios Kostakis, Dimitrios-Christos Kanakis, Ioannis Martakos, Constantina Lazarou, Michalis Pentogennis, Nikolaos S. Thomaidis
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 9, p 2102 (2021)
Olive oil is famous due to the nutritional properties and beneficial health effects. The exceptional properties of virgin (VOO) and extra virgin olive oil (EVOO) are credited to the bioactive constituents of their polar fraction, the phenolic compoun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/175598b8f64c48e8a71777966aecc454
Autor:
Natasa P. Kalogiouri, Evangelia Kritikou, Ioannis C. Martakos, Constantina Lazarou, Michalis Pentogennis, Nikolaos S. Thomaidis
Publikováno v:
Molecules, Vol 26, Iss 18, p 5634 (2021)
Extra virgin olive oil (EVOO) is recognized for its nutritional virtues and the beneficial health effects deriving from its hydrophilic fraction (phenolic acids, phenolic alcohols, flavonoids, and secoiridoids). The phenolic compounds of EVOOs posses
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/497d06fa10a94786b235decb8925effa
Autor:
Ioannis Martakos, Marios Kostakis, Marilena Dasenaki, Michalis Pentogennis, Nikolaos Thomaidis
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 1, p 31 (2019)
A new facile and fast method was developed in this study for the determination of pigments (chlorophylls and carotenoids), tocopherols (α-, sum of (β + γ), and δ), and squalene in olive oil. This method consisted of a dilution of olive oil in 2-p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de4f8e909653419abd5bb261b932c9b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.