Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"P. Marnila"'
Autor:
Nora Pap, Daniel Granato, Eila Järvenpää, Jenni Tienaho, Pertti Marnila, Jarkko Hellström, Juha-Matti Pihlava, Marcia Franco, Tomasz Stefański, Marketta Rinne
Publikováno v:
Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100331- (2024)
Five legume species (fodder galega, green pea, faba bean, red clover, and white clover) and one grass (timothy) grown under field conditions were investigated as potential future foods. Technological characteristics, such as emulsifying and foaming p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a6bdaa0a58604868bb295c5e6ba92746
Autor:
Laura Kummola, Martín I. González-Rodríguez, Pertti Marnila, Noora Nurminen, Tanja Salomaa, Lotta Hiihtola, Iida Mäkelä, Olli H. Laitinen, Heikki Hyöty, Aki Sinkkonen, Ilkka S. Junttila
Publikováno v:
BMC Immunology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-10 (2023)
Abstract Background . Lack of exposure to the natural microbial diversity of the environment has been linked to dysregulation of the immune system and numerous noncommunicable diseases, such as allergies and autoimmune disorders. Our previous studies
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2b6cf02b6834c558fb2ecdf7767f75f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heidi Leskinen, Maaria Tringham, Heli Karjalainen, Terhi Iso-Touru, Hanna-Leena Hietaranta-Luoma, Pertti Marnila, Juha-Matti Pihlava, Timo Hurme, Hannu Puolijoki, Kari Åkerman, Sari Mäkinen, Mari Sandell, Kirsi Vähäkangas, Raija Tahvonen, Susanna Rokka, Anu Hopia
Publikováno v:
Lifestyle Genomics (2021)
Introduction: APOE ɛ4 allele predisposes to high cholesterol and increases the risk for lifestyle-related diseases such as Alzheimer’s disease (AD) and cardiovascular diseases (CVD). The aim of this study was to analyse interrelationships of APOE
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38f17f394f034bccbdfe09ce9337ef3a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jaana M Sorjonen, Anu Valtonen, Elina Hirvisalo, Maija Karhapää, Vilma J Lehtovaara, Josefina Lindgren, Pertti Marnila, Patrick Mooney, Maarit Mäki, Hilkka Siljander-Rasi, Miika Tapio, Maria Tuiskula-Haavisto, Heikki Roininen
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 14, Iss 6, p e0218830 (2019)
Edible insect rearing could provide one alternative for protein production by having a smaller environmental impact than traditional livestock farming due to insects' ability to convert organic side streams. Currently, the insect rearing industry uti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4bc4ac5ce2514456ad616fe3beb65a50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.