Zobrazeno 1 - 10
of 305
pro vyhledávání: '"P. Luckert"'
Autor:
Julia C. Hooker, Myron Smith, Gerardo Zapata, Martin Charette, Doris Luckert, Ramona M. Mohr, Ketema A. Daba, Thomas D. Warkentin, Mehri Hadinezhad, Brent Barlow, Anfu Hou, François Lefebvre, Ashkan Golshani, Elroy R. Cober, Bahram Samanfar
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Soybean is an important global source of plant-based protein. A persistent trend has been observed over the past two decades that soybeans grown in western Canada have lower seed protein content than soybeans grown in eastern Canada. In this study, 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd8db5f2b793434c9775a0c3e53e68be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Simón E. Luckert Froget, Pedro R. Benítez Díaz, Styles Will Valero, Williams J. León Hernández, Ilvania Gutiérrez Gotera
Publikováno v:
Tecnología en Marcha, Vol 35, Iss 2 (2022)
Se desarrolló una metodología de secado para Pinus caribaea var. hondurensis, empleando horno de microondas doméstico (HMO), consistente de pulsos de radiación y períodos de enfriamiento, que consume 92% menos energía y 58% menos tiempo. Las pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8143d529c45e4c9fbc1b6d7931f4ef69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Julia C. Hooker, Nour Nissan, Doris Luckert, Martin Charette, Gerardo Zapata, François Lefebvre, Ramona M. Mohr, Ketema A. Daba, Thomas D. Warkentin, Mehri Hadinezhad, Brent Barlow, Anfu Hou, Ashkan Golshani, Elroy R. Cober, Bahram Samanfar
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 24, Iss 1, p 222 (2022)
Soybean (Glycine max (L.) Merr.) is among the most valuable crops based on its nutritious seed protein and oil. Protein quality, evaluated as the ratio of glycinin (11S) to β-conglycinin (7S), can play a role in food and feed quality. To help uncove
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9b0cccea0d24554966e784ca4d55f26
Autor:
Julia C. Hooker, Nour Nissan, Doris Luckert, Gerardo Zapata, Anfu Hou, Ramona M. Mohr, Aaron J. Glenn, Brent Barlow, Ketema A. Daba, Thomas D. Warkentin, François Lefebvre, Ashkan Golshani, Elroy R. Cober, Bahram Samanfar
Publikováno v:
Plants, Vol 11, Iss 18, p 2337 (2022)
Over the past two decades soybeans grown in western Canada have persistently had lower seed protein than those grown in eastern Canada. To understand the discrepancy in seed protein content between eastern- and western-grown soybeans, RNA-seq and dif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b8f8a5a1d694e1a81479a9d3c22cd93
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.