Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"P. Losano Richard"'
Autor:
José Luis Navarro, Pedro Losano Richard, Malena Moiraghi, Mariela Bustos, Alberto Edel León, María Eugenia Steffolani
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 62, Iss 2, Pp 264-274 (2024)
Research background. Controlled sprouting promotes physiological and biochemical changes in whole grains, improves their nutritional value and offers technological advantages for breadmaking as an alternative to traditional whole grains. The aim of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10ad9c164ce149f3a8dc6429c4c3a0e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.