Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"P. Kuchtová"'
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 61, Iss 7, Pp 322-327 (2015)
Surface mulch is an important factor of soil protection technology in the cultivation of potatoes. Presented herein are the results of three years (2009-2011) of field trials at two sites (Leškovice and Uhříněves), where two cultivars (Finka and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5acc195ab4934f50b1b79aac25368a56
Autor:
P. Kuchtová, J. Vašák
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 50, Iss 2, Pp 78-83 (2004)
This experiment was carried out for the study of differences in dynamics of formation and reduction of generative organs from the beginning of the flowering to the harvest, under different stand density of the winter rapeseed. The evaluation of the r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25b63f9f09894fa196aefaf2055409eb
Autor:
Alžbeta Kuchtová
Publikováno v:
Reflexe, Vol 2022, Iss 62, Pp 175-189 (2022)
A Polemical Note on Heidegger’s Philosophy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9eb1fe44fa7e4063b325f5c33ee357fd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Kathryn Brewer, Maria Machio-Castello, Rosa Viana, Jeremiah L. Wayne, Andrea Kuchtová, Zoe R. Simmons, Sarah Sternbach, Sheng Li, Maria Adelaida García-Gimeno, Jose M. Serratosa, Pascual Sanz, Craig W. Vander Kooi, Matthew S. Gentry
Publikováno v:
iScience, Vol 24, Iss 11, Pp 103276- (2021)
Summary: Lafora disease (LD) is a fatal childhood dementia characterized by progressive myoclonic epilepsy manifesting in the teenage years, rapid neurological decline, and death typically within ten years of onset. Mutations in either EPM2A, encodin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08a505503d644df58c43dc58bd8a2937
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 4, Pp 309-317 (2018)
This study is oriented to the effect of the incorporation of grape skins and grape seeds (0, 5, 10, and 15% to weight of flour) obtained from a red grape on the rheological properties of wheat dough, and on qualitative parameters and sensory properti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b14463688534e32bec55c6aadf391d9
Autor:
Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Veronika Kuchtová
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 11, Iss 1, Pp 373-379 (2017)
Pasta is commonly consumed and low glycaemic cereal-based food with long shelf life, which is suitable food matrix for substitution with functional ingredients. Pumpkin powder can be considered as suitable component in pasta making. The effect of add
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9276840869784f0e85ca8a422adc3a13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.