Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"P. Kaewsorn"'
Autor:
Kannapot Kaewsorn, Thitima Phanomsophon, Pisut Maichoon, Dharma Raj Pokhrel, Pimpen Pornchaloempong, Warawut Krusong, Panmanas Sirisomboon, Munehiro Tanaka, Takayuki Kojima
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4516 (2023)
If a non-destructive and rapid technique to determine the textural properties of cooked germinated brown rice (GBR) was developed, it would hold immense potential for the enhancement of the quality control process in large-scale commercial rice produ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d323d09d90a447ea8d99ac800424205
Autor:
Kannapot Kaewsorn, Pisut Maichoon, Pimpen Pornchaloempong, Warawut Krusong, Panmanas Sirisomboon, Munehiro Tanaka, Takayuki Kojima
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 16, p 3090 (2023)
The textural qualities of cooked rice may be understood as a dominant property and indicator of eating quality. In this study, we evaluated the precision and sensitivity of a back extrusion (BE) test for the texture of cooked germinated brown rice (G
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db555ae93f634c7d9e4ea8ac1a03de8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :61-64
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :45-52
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :35-40
As moisture or water is a factor limiting the quality of melon fruit, we investigated the effect of relative humidity and growing medium moisture on growth and fruit quality of melon. The experiment was conducted in the nylon net greenhouse of the De
Publikováno v:
Journal of Innovative Optical Health Sciences, Vol 7, Iss 4, Pp 1450002-1-1450002-7 (2014)
Germinated brown rice (GBR) is rich in gamma oryzanol which increase its consumption popularity, particularly in the health food market. The objective of this research was to apply the near infrared spectroscopy (NIRS) for evaluation of gamma oryzano
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/998caae5c64b48518d233d3e101a633b
Publikováno v:
Seed Science and Technology. 46:119-129
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.