Zobrazeno 1 - 10
of 431
pro vyhledávání: '"P. Iacumin"'
Autor:
L. Gatti, Federico Lugli, Giorgia Sciutto, M. Zangheri, S. Prati, M. Mirasoli, S. Silvestrini, S. Benazzi, T. Tütken, K. Douka, C. Collina, F. Boschin, M. Romandini, P. Iacumin, M. Guardigli, A. Roda, R. Mazzeo
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
Abstract Bones and teeth are biological archives, but their structure and composition are subjected to alteration overtime due to biological and chemical degradation postmortem, influenced by burial environment and conditions. Nevertheless, organic f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d599773fc6c045019e88f6f96d73a1e0
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 7 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae6f11bb6dde40cb9bb7aaf71f384145
Publikováno v:
Geologica Acta, Vol 9, Iss 2 (2011)
Upper Triassic bedded evaporite sulfate of the Burano Formation outcropping at Cerreto Pass between Tuscany and Emilia-Romagna in the Northern Apennines were analyzed for sulfur and oxygen isotope compositions, yielding d34S and d18O values of 15.5±
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b48402c27f844f27a22d7f654ce25560
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2381 (2024)
A single strain of yeast was isolated from industrial gluten bread (GB) purchased from a local supermarket. This strain is responsible for spoilage consisting of white powdery and filamentous colonies due to the fragmentation of hyphae into short len
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ccaeac900ce49208bcb0e0421a624ac
Autor:
Andrea Colautti, Federica Ginaldi, Lucia Camprini, Giuseppe Comi, Anna Reale, Lucilla Iacumin
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 14, p 2212 (2024)
Lacticaseibacillus spp. are genetically close lactic acid bacteria species widely used in fermented products for their technological properties as well as their proven beneficial effects on human and animal health. This study, the first to include su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d120e19af9f4390a76e073d4d7400a2
Autor:
Giuseppe Comi, Andrea Colautti, Cristian Edoardo Maria Bernardi, Simone Stella, Elisabetta Orecchia, Francesca Coppola, Lucilla Iacumin
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 6, p 1175 (2024)
Cooked sausages packaged in a modified atmosphere (MAP: 20% CO2, 70% N2, 2) with evident yellow stains were analyzed. The aims of this work were to study the microbial cause of the spoilage and to evaluate different antimicrobial compounds to prevent
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cae9e839c5034abdaa6ec9dc16e2b103
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 11, Iss 6 (2023)
ABSTRACT Thanks to the development of whole-genome sequencing technologies, nowadays researchers have access to rapid, effective, and precise resources for the genetic analysis of prokaryotes. The use of metrics that consider the entire DNA sequence,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edc81d7713534bcd8176e650681933a4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.