Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"P. Huembs"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hümbs, Balthasar
Publikováno v:
Hamburger Journal für Kulturanthropologie, 8, 67-83, Food for Thought - Nahrungsgeschehen ethnographieren
Der Text erörtert, welche Bedeutung das Produkt "Lübecker Marzipan" für die Marzipanhersteller wie für die Stadt Lübeck hat und wie diese Verbindung inszeniert wird Insgesamt ist festzustellen, dass Lübecker Marzipan von der Bekanntheit und dem
Externí odkaz:
https://www.ssoar.info/ssoar/handle/document/62677
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu. G. Marinova, A. D. Mutovkin, T. A. Demidova, V. A. Putans, E. V. Blinova, A. A. Peive, I. O. Murdmaa, O. V. Levchenko, P. Huembs, S. G. Skolotnev, Elena Ivanova
Publikováno v:
Doklady Earth Sciences. 447:1259-1262
Publikováno v:
Near Surface 2005 - 11th European Meeting of Environmental and Engineering Geophysics.
B040 High-Resolution Acoustical Site Exploration in Very Shallow Water – A Case Study Abstract 1 Sub-bottom profiling in very shallow water areas is difficult by using conventional equipment. Sonar systems based on nonlinear acoustics offer many ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.