Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"P. Gauffin Cano"'
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2024)
Fermentation can potentiate goat milk’s beneficial properties or generate new bioactive ingredients. In this narrative review, we summarize the current knowledge on the potential of fermented goat milk (FGM) products to improve different biomarkers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01d8b0b71c544c119559ff08aa9d1f0e
Autor:
Antonela Marquez, Matías Russo, Carlos Tomei, Patricia Castellano, Edoardo Puglisi, Roxana Medina, Paola Gauffin-Cano
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 3, p 155 (2024)
The administration of goat milk fermented (FGM) with Lactobacillus delbrueckii subsp. indicus CRL1447 and supplemented with different mixes of lactobacilli strains (Mix1: Limosilactobacillus fermentum CRL1446 + Lactiplantibacillus paraplantarum CRL14
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9beb2b59315644c0b1f74aef7be71647
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonela Marquez, Estefanía Andrada, Matias Russo, María Lujan Bolondi, Emanuel Fabersani, Roxana Medina, Paola Gauffin-Cano
Publikováno v:
Heliyon, Vol 8, Iss 9, Pp e10462- (2022)
The present study aimed to design functional fermented goat milk with probiotic potential for metabolic diseases. Thereby, autochthonous lactobacilli from goat dairy products that target improving the inflammatory, lipid, and glycemic profile were ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2127e71ed0364c59a76a823c029cc7e0
Autor:
Estefania Andrada, Antonela Marquez, Elsa Patricia Chagra Dib, Paola Gauffin-Cano, Roxana Beatriz Medina
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 4, p 331 (2023)
Corn stover (CS) is an abundant lignocellulosic by-product of the grain industry. Ferulic acid esterase producing (FAE+)-lactobacilli can potentially improve ensiled forages’ nutritive value through the hydrolysis of ferulic acid ester bonds presen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ba10d8bd46b42468a02ec03e83e81b9
Autor:
Sebastian Torres, Roxana Beatriz Medina, Maria Isabel Vasallo Morillas, María Inés Isla, Paola Gauffin-Cano
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c7b2554546f4f9386cca0c98364564f
Autor:
Emanuel Fabersani, Antonela Marquez, Matías Russo, Romina Ross, Sebastián Torres, Cecilia Fontana, Edoardo Puglisi, Roxana Medina, Paola Gauffin-Cano
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Background: Dietary strategies, including the use of probiotics as preventive agents that modulate the gut microbiota and regulate the function of adipose tissue, are suitable tools for the prevention or amelioration of obesity and its comorbidities.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f52840b631974aa7952985f21cfa2071
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.