Zobrazeno 1 - 10
of 458
pro vyhledávání: '"P. García-Martos"'
Autor:
Paola A. Benedetti, Stephany I. Briones-Alvarado, Edwin I. Gallegos-Esquivel, María García-Martos, Lorena Martín-Albo-Caballero
Publikováno v:
Revista de Patología Respiratoria, Vol 27, Iss 4 (2024)
Mujer de 44 años con antecedente de endometriosis abdominopélvica que consultó por dolor recurrente en hemitórax derecho. La radiografía y la tomografía computarizada de tórax mostraron un derrame pleural ipsilateral y las otras pruebas comple
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f30d180b6e74b828130ef7f4e955565
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Many mechanical applications take advantage of spiral torsion springs due to their robustness, compactness, and simplicity. Brand-new manufacturing methods allow to create spiral springs with unconventional geometries and materials that suit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3cacd28a71c4db98fdcb69b94b66e46
Autor:
Stephany I. Briones-Alvarado, Francisco J. Caballero-Segura, Cristhian A. Correa-Gutiérrez, María García-Martos, Coca Mihaela-Vieru, Paola A. Benedetti
Publikováno v:
Revista de Patología Respiratoria, Vol 27, Iss 3 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55042f6b77c84b1a960a7ed919764697
Autor:
Sergio García-Martos, Pedro García-Trenza, Antonio Saura-Campos, Antonio Guerrero-González, Fernando Hidalgo-Castelo
Publikováno v:
Drones, Vol 8, Iss 6, p 215 (2024)
This paper explores the integration of terrestrial laser scanning (TLS) and unmanned aerial system (UAS) photogrammetry for the diagnosis and evaluation of deformations in industrial tanks, demonstrating their significant contribution to preventive m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3018b0bdf4c4c2f811f4c512acca5e9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 3 (2022)
The cooling of olives stored in containers with a capacity of 400 kg risk accumulation of respiration heat and subsequent fruit deterioration. Pre-cooling the fruit to 5 °C before cold storage was studied as a possible solution to overcome this obst
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0350b33979544ccb8861c97198de6be6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.