Zobrazeno 1 - 10
of 151
pro vyhledávání: '"P. Florou-Paneri"'
Publikováno v:
Agriculture, Vol 2, Iss 3, Pp 228-243 (2012)
Aromatic plants, also known as herbs and spices, have been used since antiquity as folk medicine and as preservatives in foods. The best known aromatic plants, such as oregano, rosemary, sage, anise, basil, etc., originate from the Mediterranean area
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c71840453c54562a97caa145b396939
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 25, Iss 6, Pp 880-885 (2012)
In this experiment the effect of dietary carob pods in the growth performance of fattening pigs and their meat quality, including steak chemical composition and fatty acid profile, were examined. A total of 160 weaning piglets, 30 days old, were allo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bd1ce529cdf469ea73c53c17dccc814
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 13, Iss 2, Pp 97-101 (2011)
Aim of the present study was the comparative evaluation of the effect of ground oregano, anise and olive leaves as feed additives on performance and some egg quality characteristics of laying Japanese quails. A total of 189 Coturnix japonica quails (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a08f6473871449e9e5b576232f6dccb
Autor:
Panagiota Florou-Paneri, Dimitrios Dotas, Ioannis Mitsopoulos, Vassilios Dotas, Evropi Botsoglou, Ioannis Nikolakakis, Nikolaos Botsoglou
Publikováno v:
The Journal of Poultry Science, Vol 43, Iss 2, Pp 143-149 (2006)
The goal of this study was to determine the effect of feeding rosemary and α-tocopheryl acetate on hen performance and egg quality. Ninety-six Lohmann laying hens, 32-week-old, were allocated into four groups. One of the groups was given a control d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/245c16cbf8ed467e95558af8107f4b28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sabine Aboling, Marzia Albenzio, Ioannis Anastasiou, Manfred Andratsch, Valeria Artuso-Ponte, K.H.C. Baser, Eleftherios Bonos, Mehmet Bozkurt, Ivana Čabarkapa, Maria Grazia Cappai, Mariangela Caroprese, Chuanshang Cheng, S.L. Chia, E. Christaki, Maria Giovanna Ciliberti, Dušica Čolović, Yueming Dersjant-Li, Catalin Dragomir, Anca C. Fărcaş, Bojana Filipčev, P. Florou-Paneri, Ch M. Franz, Ilias Giannenas, Katerina Grigoriadou, I. Hahn-Ramssl, Heidi Hall, David Harrington, Ángel Hernández-Contreras, María Dolores Hernández, A. Ideris, Li-Zhi Jin, Ljiljana Kostadinović, Nikos Krigas, Prafulla Kumar, Diamanto Lazari, Jovanka Lević, Q.H. Looi, Eleni Maloupa, Prabhakar Maurya, M.M. Noordin, A.R. Omar, Amit Kumar Pandey, Christos Papaneophytou, Anja Pastor, Jian Peng, Sanja Popović, Nikola Puvača, M.J. Saxena, E. Sidiropoulou, Ioannis Skoufos, Sonia A. Socaci, Eleanor Karp Tatham, Maria Tofană, Anastasios Tsinas, Ahmet Engin Tüzün, Athina Tzora, Wendy Wakeman, Jun Wang, Hong-Kui Wei, David Wilde, A.R. Yasmin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b566e18c42bbb4e9a0eab4afeb60c7ba
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-814700-9.01002-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-814700-9.01002-5
Autor:
Panagiota Florou-Paneri, Charilaos Karatzias, Eleftherios Bonos, Efterpi Christaki, Maria Karatzia
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 11, Iss 2, Pp e31-e31 (2012)
The aim of the study was to investigate the effect of Ascophyllum nodosum, an edible brown macroalga, on some haematologic parameters of dairy cows. Nineteen clinically healthy Holstein cows, an average 4.3 years old, were divided into two groups for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b17d0b7286054ad7a9205825cc40bd36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.