Zobrazeno 1 - 10
of 394
pro vyhledávání: '"P. Feinle"'
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 15 (2024)
It is well established that high-protein diets (i.e. ~25–30% of energy intake from protein) provide benefits for achieving weight loss, and subsequent weight maintenance, in individuals with obesity, and improve glycemic control in type 2 diabetes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01b9ce8aaf8940c4adc5c0741f46a34c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fotouhi Ardakani, Amirmahdi, Anjom-Shoae, Javad, Sadeghi, Omid, Marathe, Chinmay S., Feinle-Bisset, Christine, Horowitz, Michael
Publikováno v:
Clinical Nutrition; Aug2024, Vol. 43 Issue 8, p1941-1955, 15p
Autor:
Maryam Hajishafiee, Rachel A. Elovaris, Karen L. Jones, Leonie K. Heilbronn, Michael Horowitz, Sally D. Poppitt, Christine Feinle-Bisset
Publikováno v:
Nutrition & Diabetes, Vol 11, Iss 1, Pp 1-9 (2021)
Abstract Background The rate of gastric emptying and glucoregulatory hormones are key determinants of postprandial glycaemia. Intragastric administration of L-tryptophan slows gastric emptying and reduces the glycaemic response to a nutrient drink in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41e85aec33594c229b7399b14726e103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fahimeh Haghighatdoost, Awat Feizi, Ahmad Esmaillzadeh, Christine Feinle-Bisset, Ammar Hassanzadeh Keshteli, Hamidreza Roohafza, Hamid Afshar, Peyman Adibi
Publikováno v:
BioPsychoSocial Medicine, Vol 13, Iss 1, Pp 1-12 (2019)
Abstract Background Although the dietary inflammatory index (DII) has been evaluated in relation to psychological disorders risk, the association between DII and psychosomatic complaints is unclear. This study aimed to determine the association betwe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72ae2cac55b5464d81c2a74b05616894
Autor:
Shahram Agah, Abolfazl Akbari, Javad Heshmati, Mahdi Sepidarkish, Mojgan Morvaridzadeh, Payman Adibi, Mohsen Mazidi, Farnaz Farsi, Richard Ofori-Asenso, Nicholas J. Talley, Christine Feinle-Bisset
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 68, Iss , Pp 103902- (2020)
The pathophysiology of functional dyspepsia (FD) remains poorly understood, but alterations of the small intestinal microbiome have been observed. The place of probiotics in treatment is uncertain. We performed a systematic review and meta-analysis o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b34e8c8846de44e2b01627855699882e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.