Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"P. Doykina"'
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 13, Iss 3, Pp 240-244 (2021)
Abstract. The article presents a three-year traceability (2018, 2019, 2020) of biometric results of the fruits of eight peach and nectarine varieties. The study covers the fifth, sixth and seventh vegetation period from the period of full fruiting. V
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47d810104bcc41a187f30b6f5d258dfe
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 61, Iss 3, Pp 273-282 (2023)
Research background. There is an increasing interest in foods with added nutritional value. This study presents the opportunity for the reformulation of muffins using chia seeds and lyophilized peach powder in view of the emerging societal challenges
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41e8bf9fe03d4dbf9cad57ddec6f9fc9
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 23, Iss 3, Pp 665-678 (2022)
Representatives of the Prunus genera, found in almost every country and continent, have been recognized not only for their delicious fruits and nuts, but also because of their beneficial properties. To date, numerous cultivars have been phytochemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbaa5ee41e9f44f8ad77083ddd061088
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01012 (2024)
Commercially available functional blends are products that combine various ingredients to provide specific health benefits. They can be used in the food industry, cosmetics, pharmaceuticals and other fields. These mixes are usually in powdered form,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/079386b599bb4b9baa033bef04aa3e42
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 5, p 584 (2023)
Plum–apricot hybrids are successful backcrosses of plums and apricots resulting in plumcots, pluots, and apriums. A topic search on plums, apricots, and plumcots shows that extensive information exists on the agro-morphology, genotyping, bioactive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23e93850293f44ddba46a7f8cac636c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 6, Iss 1, p 48 (2021)
It has long been recognized that fruits are healthy diet compounds since they are excellent sources of health beneficial bioactive components (polyphenols, minerals, vitamins, organic acids, etc.). The diversification of the consumer’s taste calls
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db939c9b8c554d39a497e41bc9254b59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Science and Technology, Vol 13, Iss 3, Pp 240-244 (2021)
The article presents a three-year traceability (2018, 2019, 2020) of biometric results of the fruits of eight peach and nectarine varieties. The study covers the fifth, sixth and seventh vegetation period from the period of full fruiting. Varieties i
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.