Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"P. Czuczy"'
Autor:
P. Czuczy, I. Bodó, E. Dworschák, A. Gergely, Souzan Latif, J. Hóvári, K. Neszlényi, Andrea Lugasi, M. Kontraszti, É. Barna
Publikováno v:
Food / Nahrung. 40:319-325
Male and female Broiler chickens and male of Transylvanian naked-neck chickens kept in extensive and intensive farming systems were investigated. The leg and chest muscle of these chickens were used for the analysis. Muscle weight and muscle to bone
Autor:
E. Dworschák, Éva Barna, A. Gergely, Lya Radnóti, P. Czuczy, J. Kaltenecker, Ö. Gaál, Marianna Kontraszti, Gy. Biró, Judit Hóvári
Publikováno v:
Meat science. 39(1)
A new pig genotype of Hungarian Large White (75%) × Mangalica (pig with curly bristles, 25%) was used in the experiments. The experimental group was kept in a farming system under strictly natural circumstances until a body weight of 120 kg was atta
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Effect of soya consumption on heptatic monooxygenase enzyme system and some lipid parameters in rats
Publikováno v:
Food/Nahrung. 28:309-318
Young male rats were fed with diets containing Hungarian soya products (extruded or granulated soya preparates) as the only source of protein for four weeks. The weight gain of the animals, the cholesterol and triglyceride content of liver and the ac
Publikováno v:
Food/Nahrung. 14:495-502
Autor:
Lajos Barcza, P. Czuczy
Publikováno v:
Mikrochimica Acta. 51:293-296
Die Reduktion mit Magnesiummetall im offenen System kann in der anorganischen qualitativen Analyse als Vorprobe auf nichtmetallische Elemente vorteilhaft angewandt werden, da sich diese Elemente hierbei auf eine bestimmte Oxydationsstufe bringen lass
Autor:
Barcza, L., Czuczy, P.
Publikováno v:
Microchimica Acta; March 1963, Vol. 51 Issue: 2 p293-296, 4p