Zobrazeno 1 - 10
of 219
pro vyhledávání: '"P. Chloupek"'
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 51, Iss 1, Pp 21-28 (2006)
The welfare conditions in animal transport have a significant impact on the levels of stress burden on animals before slaughter in the slaughterhouse, and have an impact on veterinary decision-making about meat and organ edibility, and also on the qu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb093d2d825c4c398754fbce758b8885
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 49, Iss 10, Pp 359-364 (2004)
Immobility of pigs is a reason for emergency slaughter. The goal of this project was to determine the proportion of emergency slaughters due to immobility in pigs. In a selected pig slaughter facility, emergency slaughters were monitored in the perio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/08754c006879405aa178b44432862b41
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 49, Iss 3, Pp 75-78 (2004)
The level of risk for human health originating from organs of slaughter pigs was determined on the basis of carcass inspection classification at slaughterhouses in the Czech Republic during the period of 1995-2002. The following pig's organs were inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/862697b630be44e2b08d2b2c3351039d
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 21, Iss 4, Pp 129-136 (2003)
Different production units within an instant soups manufacturer facility were compared by bioluminescence method detecting surface hygiene and sanitation quality. The evaluation was based on the limits determined by test examinations in the facility.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76d78a2babb54beca945b1ea0f9bb085
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 48, Iss 8, Pp 207-214 (2003)
The results of meat inspection classification of pig carcasses reflect long-term aspects of health status in pig production farms and the quality of transport and handling of animals at slaughterhouses. Veterinary inspectors recorded the data obtai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd986c4d538643428af660b43658072e
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 48, Iss 7, Pp 183-189 (2003)
The results of veterinary meat inspection classification of 4 000 372 bovine carcasses reflect long-term aspects of health status in cattle herds and the quality of transport and handling of animals at slaughterhouses. Veterinary inspectors recorded
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/554f97f7253c4004856d3b3e87b89f23
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 47, Iss 1, Pp 26-31 (2002)
Numbers of food animal carcasses classified as capable for human consumption (edible), capable for processing (conditionally edible) and condemned belong among important parameters of health status of animals both on farm level and at slaughterhouses
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dafbdb6a71854080b54aedfa88170e23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.