Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"P. Burdaspal"'
Publikováno v:
Revista de Gastroenterología de México, Vol 87, Iss 1, Pp 103-105 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dda7628571d4bcbb77238a42949bc84
Publikováno v:
Revista de Gastroenterología de México (English Edition), Vol 87, Iss 1, Pp 103-105 (2022)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39c8267e2b204820a9d7635fed4a31da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. A. Rubio, M. A. Rubio, L. Cabrerizo, P. Burdaspal, R. Carretero, J. A. Gómez-Gerique, M. T. Montoya, M. L. Maestro, M. T. Sanz, C Fernández
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 21, Iss 1, Pp 75-83 (2006)
AIMS: To analyse the influence of lean pork (P) and veal (V) consumption on the lipid profile of healthy subjects within the framework of a healthy diet comprising low levels of total fat (TF), saturated fatty acids (SFA) and cholesterol. DESIGN: Dou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da5767482cdd4165a30c7fd0ea25ee5e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista de Gastroenterología de México; January-March 2022, Vol. 87 Issue: 1 p103-105, 3p