Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"P. Bourgos"'
Autor:
F. R. Bertani, P. Bourgos, L. Businaro, L. Gambacorta, A. Gerardino, S. Hintschich, G. Koutalieris, M. Logothetis, E. Martinelli, G.J. Nychas, M. Solfrizzo, M. Tosic, Y.Weesepoel, G. Wunder
Publikováno v:
MNE 2017, 43rd International CONFERENCE on MICRO AND NANOENGINEERING, pp. 86, Braga, Portugal, 18-22/10/2017
info:cnr-pdr/source/autori:F. R. Bertani, P. Bourgos, L. Businaro, L. Gambacorta, A. Gerardino, S. Hintschich, G. Koutalieris, M. Logothetis, E. Martinelli, G.J. Nychas, M. Solfrizzo, M. Tosic, Y.Weesepoel, G. Wunder/congresso_nome:MNE 2017, 43rd International CONFERENCE on MICRO AND NANOENGINEERING/congresso_luogo:Braga, Portugal/congresso_data:18-22%2F10%2F2017/anno:2017/pagina_da:86/pagina_a:/intervallo_pagine:86
info:cnr-pdr/source/autori:F. R. Bertani, P. Bourgos, L. Businaro, L. Gambacorta, A. Gerardino, S. Hintschich, G. Koutalieris, M. Logothetis, E. Martinelli, G.J. Nychas, M. Solfrizzo, M. Tosic, Y.Weesepoel, G. Wunder/congresso_nome:MNE 2017, 43rd International CONFERENCE on MICRO AND NANOENGINEERING/congresso_luogo:Braga, Portugal/congresso_data:18-22%2F10%2F2017/anno:2017/pagina_da:86/pagina_a:/intervallo_pagine:86
The food safety issue is among the cornerstones of the environmental protection schemes worldwide and beside hazard issues, there is great concern about monitoring of food spoilage in a reliable way. Current practices of assessment of food spoilage s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::5a7041559e7b0df5a72c9a08e1eeec6d
https://publications.cnr.it/doc/378092
https://publications.cnr.it/doc/378092
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Biochemistry and Biotechnology; October 2000, Vol. 89 Issue: 1 p1-13, 13p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.