Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"P. Alberto Vázquez-Landaverde"'
Autor:
Aldo Amaro-Reyes, Diana Marcial-Ramírez, Pedro Alberto Vázquez-Landaverde, José Utrilla, Monserrat Escamilla-García, Carlos Regalado, Gonzalo Macias-Bobadilla, Juan Campos-Guillén, Miguel Angel Ramos-López, Sarai E. Favela-Camacho
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 600 (2024)
Electrostatic fermentation avoids the cellular redox imbalance of traditional fermentation, but knowledge gaps exist. This study explores the impact of electrostatic fermentation on the growth, volatile profile, and genetic response of Saccharomyces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9856416240ae429b9921f785f831c803
Autor:
Claudia Patricia Larralde-Corona, Francisco Javier De la Torre-González, Pedro Alberto Vázquez-Landaverde, Dittmar Hahn, José Alberto Narváez-Zapata
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 5 (2021)
Tequila and mezcal are both traditional Mexican liquors that are produced from cooked Agave spp. must fermentation and usually rely on spontaneous or pure Saccharomyces cerevisiae strain inoculation. In order to contribute to the rational selection o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c49229cbf0e145669ea8353c8dd88dd2
Autor:
Luz Abril Herrera-Cazares, Aurea K. Ramírez-Jiménez, Abraham Wall-Medrano, Rocio Campos-Vega, Guadalupe Loarca-Piña, M.L. Reyes-Vega, Pedro Alberto Vázquez-Landaverde, Marcela Gaytán-Martínez
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 54, Iss , Pp 271-280 (2019)
The aim of this work was to obtain a deeper knowledge of the volatile organic metabolites (VOMs) from mango bagasse (MB) and a MB (20%)-based confection (MBC). The time-trend (0–24 h) production of short-chain fatty acids (SCFA) and metabolites fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39f3ce82a1a148abbf6ce3648cbb2562
Autor:
Mario Márquez-Lemus, Lourdes Valadez-Carmona, Julio César García-Zebadúa, Alicia Ortiz-Moreno, Pedro Alberto Vázquez-Landaverde, Liliana Alamilla-Beltrán, Rosalva Mora-Escobedo
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 17, Iss 1, Pp 501-508 (2019)
Opuntia genus belongs to the Cactaceae family, Mexico is the major producer in the world. Due to Opuntia’s phytochemical content and their health-related benefits, was proposed the elaboration of liquor using Opuntia fruit. Phenolic content, volati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5585fc1301104d90acee0870dc41db96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.