Zobrazeno 1 - 10
of 1 069
pro vyhledávání: '"P-anisidine"'
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100553- (2024)
The content of fatty acids and the ratio of unsaturated and saturated fatty acids are essential parameters for determining the nutritional value of oils. The main objective of this study was to identify the oxidation changes of three vegetable oils (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd5c36b87b6a4170a819c5e0c538104b
Autor:
Mariam Hamza, Enaam Yousif
Publikováno v:
مجلة جامعة الانبار للعلوم الصرفة, Vol 17, Iss 2, Pp 154-164 (2023)
A new azo-Schiff base ligand derived from an p-anisidine moiety and its monomeric metal complexes were prepared and characterised. The titled ligand, (1-((E)-((4-methoxy phenyl) imino) methyl)-3-((E)-(4-nitrophenyl)diazenyl) naphthalen-2-ol) (HL), wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/383af3567a79417cac20de52a6c94325
Autor:
Badria M. Al-Shehri, Amina Bekhoukh, Soumia Benkhatou, Imane Moulefera, Afaf Y. Khormi, Rabab A. Hakami, Magbool Alelyani, Jinan Abdelkader, Abdelghani Benyoucef, Youssef Bakkour
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 5, p 2106 (2024)
This study investigates the influence of positional isomerism on the physicochemical characteristics of polymeric matrices by examining polyo-anisidine (POA) and polyp-anisidine (PPA) in conjunction with TiO2 nanoparticles. The synthesis of POA@TiO2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bce626307704e9bb742a2f6844d5ba8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Bioscience; Oct2024, Vol. 61, pN.PAG-N.PAG, 1p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Demydova
Publikováno v:
Вісник аграрної науки Причорномор'я, Vol 25, Iss 4, Pp 89-99 (2021)
The oil and fat industry is a branch whose development is rapidly gaining momentum in the food industry of Ukraine. However, it is currently facing new challenges that require solutions at the expense of both increasing production volumes and finding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e834dee964564fcebb72ac487cc2c56e