Zobrazeno 1 - 10
of 90
pro vyhledávání: '"P V Sudhakar"'
Publikováno v:
Journal of Head & Neck Physicians and Surgeons, Vol 9, Iss 1, Pp 56-58 (2021)
Introduction: Electrical burn injury in India comprises a fair percentage of overall burn injuries, and they cause significant morbidity. Reconstruction of scalp defects often poses challenges to the plastic surgeon regarding the timing of surgery, c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fd33ebd5f6a241229aea354489dd3f97
Autor:
Venkata Avinash Kumar Vegi, P V Sudhakar, Devi Madhavi Bhimarasetty, Kiran Pamarthi, Lokesh Edara, L V Simhachalam Kutikuppala, Tarun Kumar Suvvari, Shubham Anand
Publikováno v:
Journal of Education and Health Promotion, Vol 11, Iss 1, Pp 103-103 (2022)
BACKGROUND: In curriculum reforms under Competency-Based Medical Education (CBME) introduced by the National Medical Commission, medical students are recognized as one of the stake holders. The well-designed multiple-choice questions (MCQs) help stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/72ddc79bfaff49f5a2f993f6ce2a0807
Publikováno v:
Indian Journal of Pathology and Microbiology, Vol 59, Iss 3, Pp 392-394 (2016)
Kaposiform hemangioendothelioma (KHE) is a locally aggressive vascular tumor of childhood although cases occurring in adulthood are also described. The features overlap with juvenile capillary hemangioma and Kaposi sarcoma. We report a rare case of r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2488068862804a1da0c4fd90646faf92
Publikováno v:
Indian Journal of Pathology and Microbiology, Vol 54, Iss 4, Pp 793-795 (2011)
Cherubism is a rare non-neoplastic disease of the bone characterized by bilateral painless enlargement of the jaws giving a cherubic appearance to the patient. It is an autosomal dominant disorder but may occur sporadically. In this paper, we have tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3857cc73b4224fbbb5d7f79db40e96ba
Publikováno v:
Journal of Horticultural Sciences, Vol 18, Iss 2 (2023)
Fenugreek (Trigonella foenum-graecum L.) microgreens is an underutilized vegetable with limited shelf life having good source of antioxidants, carotenoid as well as vitamins. The study deals with nutritional quality and optimization of a suitable pas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38d4fba32d03464e837e33e53da5b8a3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.