Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"P Tenning"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Behaviour Therapy; November 1977, Vol. 6 Issue: 4 p193-214, 22p
Autor:
Morgan Mowatt, Sandrina de Finney, Sarah Wright Cardinal, Jilleun Tenning, Pawa Haiyupis, Erynne Gilpin, Dorothea Harris, Ana MacLeod, Nick XEMŦOLTW̱ Claxton
Publikováno v:
International Journal of Child, Youth & Family Studies, Vol 11, Iss 3 (2020)
This article presents reflections from an Indigenous land- and water-based institute held from 2019 to 2020 for Indigenous graduate students. The institute was coordinated by faculty in the School of Child and Youth Care at the University of Victoria
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/138f3a74aa6a41fc8ed120747bd98497
Autor:
M.W. Himmelstein, P. Tenning, O. Hasselwander, P. Sarela, J. Pitt, Jason M. Roper, A. Lim, R. Mukherjea, M. Chan, Pushkor Mukerji, C. Gibson, A. Myhre
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association. 134
3-Fucosyllactose (3-FL), a highly abundant complex carbohydrate in human breast milk, functions as a prebiotic promoting early microbial colonization of the gut, increasing pathogen resistance and modulating immune responses. To investigate potential
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 366
In order to provide a harmonised preassessment to support risk assessment performed by the European Food Safety Authority (EFSA), the Biohazard Panel in 2007 published guidelines for evaluation of the safety of a strain included in the food chain, th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tiihonen, K K, Riihinen, K, Lyyra, M, Sarkkinen, E, Craig, S A S & Tenning, P 2014, Authorised EU health claims for betaine . in M J Sadler (ed.), Foods, Nutrients and Food Ingredients with Authorised EU Health Claims . vol. 1, Woodhead Publishing, pp. 251-273 . https://doi.org/10.1533/9780857098481.4.251
This chapter characterises betaine and its authorised health claim in respect to dietary sources, scientific substantiation, benefits for consumers, interaction with the EU legislation and safety. The European Commission has authorised a health claim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b0737985de26426005ed27dc5edd19d0
https://doi.org/10.1533/9780857098481.4.251
https://doi.org/10.1533/9780857098481.4.251