Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"P Talamond"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 20, Iss 3, Pp 5024-5037 (2015)
Autofluorescent molecules are abundant in plant cells and spectral images offer means for analyzing their spectra, yielding information on their accumulation and function. Based on their fluorescence characteristics, an imaging approach using multiph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99dac1d190cb4d44af7fd66d16cf656d
Publikováno v:
Comparative Biochemistry and Physiology Part B: Biochemistry and Molecular Biology. 133:351-360
Extracellular alpha-amylase from Lactobacillus fermentum (FERMENTA) was purified by glycogen precipitation and ion exchange chromatography. The purification was approximately 28-fold with a 27% yield. The FERMENTA molecular mass (106,000 Da) is in th
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 85:512-520
Twelve amylolytic heterofermentative lactic acid bacteria were isolated in Benin from the fermentation processes of maize sour dough, namely ogi and mawè. Discrimination of strains was performed by DNA restriction patterns and compared with carbohyd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The objective of this paper consists in defining the interest of a new high-performance ion chromatography method (HPIC) with a chemically suppressed conductivity detector for phytic acid determination in food samples. Firstly, accuracy and precision
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::046681e974f14fd4db91003d4e40b742
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010016776
http://www.documentation.ird.fr/hor/fdi:010016776
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.